Werk- & Promotionele kleding

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl van jouw bedrijf is de kleding welke jij of jouw team draagt. Deze werk- & promotiekleding dragen bij aan de zichtbaarheid en professionaliteit welke je met jouw bedrijf wil uitstralen.

&D kan jou helpen met het maken van de juiste keuzes qua kleding voor je bedrijf. Dit kan kleding zijn voor promotionele doeleinden en denk hierbij aan een leuk shirt of trui welke gedragen kan worden tijdens een evenement of juist werkkleding voor jou en je personeel, denk hierbij aan o.a. een werkbroek, trui, shirt of jas, met bedrukking van bijvoorbeeld je logo of internetadres.

Op het gebied van promotionele kleding of werkkleding zijn de mogelijkheden talrijk. Wij werken met vele verschillende materialen, kleuren en modellen, van duurzaam katoen tot synthetisch, van hoodie tot zakelijke polo.

Bij &D helpen we je graag met een passend advies, afgestemd voor jouw specifieke doeleinde.

Sumo Oriental

Al enige tijd doen wij van Sumo Kralingen zaken met &D en dit naar volle tevredenheid. Onze werkkleding is zowel geborduurd als bedrukt door &D geleverd. In de horeca is het belangrijk dat wij er goed verzorgd bijlopen, dit is wat &D goed heeft ingeschat met haar keuzes van kleding. Zij hebben ons kleding geleverd wat een perfecte pasvorm heeft, de kwaliteit is erg goed en zelfs na het wassen komt het uit de was als nieuw.

Op zoek naar werk- of promotiekleding?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken