Drukwerk

Huisstijl drukwerk is de eerste behoefte van jouw en je bedrijf. Onder huisstijl drukwerk valt o.a. een visitekaartje, briefpapier en enveloppen. Dit drukwerk heb je nodig als je een bedrijf bezit of als je gaat starten als ondernemer, zodat je jezelf en je bedrijf professioneel kenbaar kan maken en herkenning gaat creëren met je huisstijl. Binnen huisstijl drukwerk kun je kiezen uit verschillende soorten, van standaard papier tot papier met een bepaald motief of uitstraling, voor elke wens is er een passende optie.

Promotioneel drukwerk, denk hierbij aan o.a. flyers, posters en brochures. Voor een bepaalde actie, aanbieding of kenbaar maken van een nieuw product kan je gebruik maken van promotioneel drukwerk. In vele verschillende soorten, materialen en
maten leverbaar.
Voor elke toepassing is er dus een vorm van promotioneel drukwerk te ontwikkelen en leveren naar ieders wens.

VitamineBooster

Denise en ik zijn met elkaar in contact gekomen nadat we de keuze hadden gemaakt om onze testverpakkingen te professionaliseren. Denise is iemand die 100% past in mijn visie, iemand die haar werk met volledige passie en toewijding doet. Dit is oa terug te zien in het feit dat zij designs blijft aanpassen totdat we beide tevreden zijn over het eindresultaat. Kwaliteit staat bij Denise hoog in het vaandel: voldoet het niet, dan wordt het aangepast. Na de eerste ontmoeting wist ik het al, dit is een klik die ik met weinig samenwerkingen ervaar. Naast dat Denise bedrijfsmatig goed weet waar ze het over heeft, is het ook een absolute gezelligerT. Gesprekken van gemiddeld 3 uur over alles en nog wat maken het een omgeving waar ik me graag in bevindt. Al met al: &D reclame is naast mijn Go-To grafisch vormgeven adres ook mijn ondernemersuitje (iedere keer weer). Op naar die Scania, op naar een langdurige samenwerking!!