Auto- en Carwrapping

Nog nooit gehoord van het wrappen van uw auto? Wrappen van uw auto is een minder kostbare manier dan uw auto te laten spuiten en bijvoorbeeld een andere kleur te geven dan de huidige kleur waarin u hem heeft gekocht. Hierin zijn er op de markt vele verschillende soorten materialen en kleuren te verkrijgen, &D gebruikt voor het wrappen van uw auto alleen maar hoogwaardige producten van bekende merken welke er op de markt verkrijgbaar zijn.

Wil je van uw auto een rijdend reclameobject maken, ook dit is te realiseren door de auto te wrappen met bijvoorbeeld foto’s, logo’s etc. Talloze opties zijn hierin mogelijk, wij kunnen samen kijken naar de best passende mogelijkheden om elke wens te verwezenlijken.

RTB Cargo

Zeer tevreden met de VW T-ROC en de service die geboden is en nog steeds geboden wordt!
Communicatie optimaal, wordt goed meegedacht met de klant om uiteindelijk het gewenste resultaat te krijgen. Houden zich aan afspraken, en tijdens de opdracht wordt je als opdrachtgever voortdurend middels foto’s op de hoogte gehouden, Denise kan met haar vakkennis kritisch zijn op de wensen van haar klanten, en geeft de nodige suggesties om teleurstellingen achteraf te voorkomen.

&D reclame en meer, Denise, bedankt en tot de volgende opdracht!

Ook een nieuwe uitstraling realiseren met een Auto- of Carwrap?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wat is auto of car wrappen?

Het (laten) aanbrengen van een wrapfolie op je auto of auto onderdelen noemen we car wrappen. Maak van een standaard dak een echte eye-catcher, of geef je dashboard een metamorfose met een indrukwekkende nieuwe uitstraling. Van mat zwart tot camouflage: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat kost een auto- of car wrappen?

De kosten van auto wrappen zijn opgebouwd uit een aantal onderdelen die gezamenlijk de uiteindelijke prijs gaan vormen. Deze onderdelen bestaan o.a. uit de soort, grootte en karakteristieken van de auto, de materialen en de arbeidsprijs. De kosten van auto wrappen zijn altijd goedkoper dan je auto laten overspuiten en bij &D ben je verzekerd van een scherpe prijs.

Wat zijn de mogelijkheden voor het auto/car wrappen?

Ga je voor een totaal nieuwe look of wil je slechts enkele onderdelen van je auto verfrissen? Welke optie je ook kiest, &D zorgt dat je weer stijlvol de weg op gaat.

  • Autodak wrappen
  • Motorkap wrappen
  • Dashboard wrappen

Auto wrappen voorbeelden kleuren & stijlen

Bij &D hebben we ervaring met vele auto’s en stijlen. Van Volkswagen tot Tesla en van mat zwart tot camouflage: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ter inspiratie zetten we een aantal voorbeelden op een rijtje.

  • Camo auto wrap
  • Auto mat zwart wrappen
  • Auto striping, car striping

Andere voertuigen wrappen

Naast het wrappen van auto’s is het ook mogelijk om de volgende voertuigen te wrappen:

  • Bus of bestelbus wrappen
  • Vrachtwagen wrappen
  • Boot wrappen